Parcivalschool Noord

De Parcivalschool Noord start op dinsdag 21 augustus 2018 om 8.30 uur
Adres: Brugstraat 6
Park Sonsbeek en park Zypendaal zijn dichtbij. Dit biedt veel mogelijkheden voor buitenactiviteiten.

Woont u in regio Arnhem Noord, Velp, Oosterbeek of Rheden? Vanaf aankomend schooljaar kunt u in Arnhem Noord terecht voor deze mooie en unieke vorm van onderwijs!

In het schooljaar 2018-2019 start een dependance van de Parcivalschool Zuid in Arnhem Noord. Er wordt gestart met twee kleutergroepen: dus twee keer een groep 1/2.
En een combinatiegroep 3/4.
De BSO De Santekraam gaat ook hier op de maandag, dinsdag en donderdag de naschoolse opvang verzorgen.

Bent u geïnteresseerd; schrijf uw kind in. Het inschrijfformulier vindt u op de website www.parcivalschool.nl, waar u ook de laatste ontwikkelingen kunt volgen.
Op de Facebookpagina Parcivalschool Arnhem Noord (Er is zowel een pagina als een groep) kunt u interessante artikelen lezen, discussies volgen en kennismaken met andere ouders. Mocht u meer willen lezen over het vrijeschoolonderwijs, neem dan zeker ook een kijkje op www.kiezenvoordevrijeschool.nl, met duidelijke informatie en filmpjes.

Wilt u het vrijeschool onderwijs zelf zien?

U bent van harte welkom tijdens de informatieochtenden op 21 maart of 13 april. Beide ochtenden vinden plaats op de Parcivalschool in Arnhem Zuid  Zwanebloemlaan 4. Elke bijeenkomst start om 9.00 uur en duurt tot ongeveer 10.30 uur. Tot dan.